Welkom bij Caciano Interiors, mijn naam is Chanel Caciano. Ik ben naast commercieel model met een Nederlands-Antiliaanse roots, ook een gepassioneerde interieurontwerper en de trotse oprichter van Caciano Interiors.

 

In 2024 heb ik de Bachelor Built Environment aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens mijn Bachelor heb ik een inspirerende minor gevolgd die me de kans gaf om met andere getalenteerde creators te werken en mijn eigen ontwerpstudio op te richten. Deze reis heeft me de kans gegeven om te investeren in mijn passie en de resultaten hebben geleid tot enkele van mijn meest opmerkelijke en toffe projecten tot nu toe. Het creëren van interieurs is altijd een passie van mij geweest, iets waar ik van kinds af aan mee bezig was. Nu, als oprichter van Caciano Interiors, ben ik ontzettend dankbaar dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Ik kijk er enorm naar uit om u te helpen bij het transformeren van uw huis in een unieke en persoonlijke leefruimte. We willen van uw huis een thuis te maken, doordrenkt met uw eigen persoonlijkheid en stijl.

 

Onze interieurstudio is gevestigd in het bruisende Utrecht, waar we streven naar één simpel doel: ervoor zorgen dat u zich helemaal thuis voelt in uw eigen huis, terwijl we de planeet zo min mogelijk belasten. Bij Caciano Interiors hebben we ons gespecialiseerd in een reeks verfijnde interieurstijlen, waaronder Japandi en Scandinavisch. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding om uw ruimte specifiek af te stemmen op uw unieke levensstijl en persoonlijkheid, terwijl we duurzame ontwerpprincipes omarmen.

 

Bij Caciano Interiors begrijpen we dat een interieur meer is dan alleen meubels en decor. Het is een weerspiegeling van wie u bent en hoe u leeft. Ook begrijpen we dat duurzaamheid van essentieel belang is voor de toekomst van onze planeet. Daarom streven we er voortdurend naar om milieuvriendelijke materialen en methoden te integreren in al onze ontwerpen, zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit. Laten we samenwerken om een interieur te creëren dat niet alleen inspirerend en stijlvol is, maar bovenal een plek waar u volledig kunt ontspannen en uzelf kunt zijn. Samen gaan we de uitdaging aan om van uw huis niet alleen een inspirerende en stijlvolle plek te maken, maar ook een plek die met zorg voor onze wereld is ontworpen. We kijken ernaar uit om samen met u uw visie tot leven te brengen.

Volg ons op onze socials :)