Apartement Leidsche Rijn

Ons nieuwste project heeft een jong stel de woning gegeven waar ze altijd van hebben gedroomd, met een mediterraanse uitstraling die hun liefde voor zeilen door de middellandse zee weerspiegelt.

Lees meer »

Studio Rotterdam

Een moderne studio in Rotterdam. Ons meest recente project heeft een jong koppel de studio van hun dromen gegeven, doordrenkt met een onmiskenbare New Yorkse uitstraling.

Lees meer »

Residential Zeist

Dit interieurontwerp, gerealiseerd voor een gezin van vier met oudere kinderen, streeft naar tijdloze schoonheid en duurzaamheid zonder concessies te doen aan stijl.

Lees meer »

Residential The Hague

Voor dit project is een totaal 3D visualisatie gemaakt voor de renovatie van een prachtige woning in Den Haag (premium design). Het pronkstuk van deze renovatie is ongetwijfeld de glanzende minimalistische keuken met een ruim kookeiland. Hier schittert niet alleen het design, maar ook onze toewijding aan duurzaamheid. Gerecyclede houten elementen sieren deze ruimte, terwijl voldoende kastruimte en aanrechtoppervlakte zijn gereserveerd voor de bereiding van Indische lekkernijen, waarmee de wens van de opdrachtgever vervuld wordt.

Lees meer »

Apartement Buiten Wittevrouwen

Ons nieuwste project, een op maat gemaakt 3D interieurontwerp voor een jong startend koppel, belichaamt de perfecte samensmelting van Scandinavisch minimalisme en de verfijnde eenvoud van het Japanse interieurdesign. Onze opdrachtgevers, met een diepgewortelde liefde voor zowel Scandinavische als Japanse interieurstijlen, kwamen naar ons op zoek naar een ontwerp dat zowel hun smaak als levensstijl weerspiegelde. Bij Caciano Interiors begrijpen we dat elk project een verhaal vertelt, en dit verhaal was er een van strakke lijnen, harmonie en sereniteit.

Lees meer »