Residential The Hague

Voor dit project is een totaal 3D visualisatie gemaakt voor de renovatie van een prachtige woning in Den Haag (premium design). Het pronkstuk van deze renovatie is ongetwijfeld de glanzende minimalistische keuken met een ruim kookeiland. Hier schittert niet alleen het design, maar ook onze toewijding aan duurzaamheid. Gerecyclede houten elementen sieren deze ruimte, terwijl voldoende kastruimte en aanrechtoppervlakte zijn gereserveerd voor de bereiding van Indische lekkernijen, waarmee de wens van de opdrachtgever vervuld wordt.

 

In het thuiskantoor, waar het moderne leven en de natuur naadloos versmelten, omarmen we de Japandi-stijl. Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren en materialen creëren we een serene werkomgeving met grote puien die uitzicht bieden op de tuin. Onze transparante gordijnen verzekeren niet alleen privacy maar ook overvloedig natuurlijk licht en een gevoel van ruimtelijkheid.

 

De slaapkamer biedt een oase van luxe met een inloopkast en inloopdouche, en een adembenemend uitzicht op de tuin. Buiten wacht een knusse zithoek rondom de buitenhaard, geschikt voor gezellige avonden met familie en vrienden, zelfs in de koudste winters.

 

Dit ontwerp, met zijn minimalistische, Japanse en moderne esthetiek, is niet alleen een blikvanger, maar ook een bewuste keuze voor een groenere toekomst, waarin gerecyclede materialen en natuurlijke schoonheid samenkomen.