Residential Zeist

Dit interieurontwerp, gerealiseerd voor een gezin van vier met oudere kinderen, streeft naar tijdloze schoonheid en duurzaamheid zonder concessies te doen aan stijl.

 

*Een Groen Begin: Houten Kozijnen als Statement*

Het begint allemaal bij de fundering, en in dit geval zijn het de houten kozijnen die ons interieurproject een uniek karakter geven. In onze toewijding aan duurzaamheid hebben we bewust gekozen voor houten kozijnen boven kunststof, omdat ze niet alleen milieuvriendelijker zijn, maar ook een onderscheidende esthetiek bieden die naadloos aansluit bij het karakter van deze woning. Deze keuze creëert een warme, natuurlijke sfeer die perfect past bij het gewenste tijdloze design.

 

*Een Tweede Leven: Duurzaam Meubilair*

Binnenin deze prachtige woning vind je meubelstukken die niet alleen luxueus en stijlvol zijn, maar ook een groen hart hebben. Onze vondst van de drie leren lounge stoelen, oorspronkelijk van Arhaus maar nu een schitterende tweedehands aanwinst, illustreert onze toewijding aan hergebruik en duurzaamheid. Hiermee creëerden we een verfijnde zithoek die in lijn ligt met de tijdloze visie van de klant. Het verhaal van duurzaamheid gaat verder met het tapijt, dat zorgvuldig is aangepast aan de ruimte en het overschot is gebruikt om elegantie naar de hal te brengen. Deze aanpassing minimaliseert niet alleen verspilling, maar zorgt ook voor een naadloze harmonie in het hele huis. De pièce de résistance in deze woning is ongetwijfeld de prachtige zwarte tafel, een eerbetoon aan de Lola Dining Table van Modani Furniture. Deze tafel is gemaakt van gerecycled hout en draagt bij aan een elegante, moderne eetruimte waar de familie samen kan zijn.

 

*Een Groen Bewustzijn: Minimalisme en Gezondheid*

Het streven naar duurzaamheid gaat verder dan materiaalkeuzes. We hebben bewust gekozen voor een minimalistische benadering in het ontwerp, waarbij meubels met spaanplaat zo veel mogelijk zijn vermeden. Spaanplaat bevat schadelijke stoffen en heeft vaak een kortere levensduur.

 

In Zeist hebben we niet alleen een luxe, stijlvol en tijdloos interieur gecreëerd, maar ook een ecologisch verantwoorde leefomgeving waar de bewoners van de woning trots op kunnen zijn.