Studio Rotterdam

Een moderne studio in Rotterdam. Ons meest recente project heeft een jong koppel de studio van hun dromen gegeven, doordrenkt met een onmiskenbare New Yorkse uitstraling.


*Industrieel interieur*

Bij het betreden van de studio wordt u verwelkomd door een onmiskenbare sfeer van industriële verfijning. Ons doel was om een ruimte te creëren die het gevoel oproept dat u zich in een artistieke loft in het hart van New York bevindt. Dit gevoel wordt versterkt door onze doordachte keuzes en aandacht voor detail. Een opvallend kenmerk van deze studio is de prachtige schuifdeur naar de slaapkamer. Hier hebben we een vleugje New York toegevoegd door houten latten toe te voegen die zwart zijn geverfd, die nu als zwarte kozijnen functioneren. Deze subtiele aanpassing geeft niet alleen karakter aan de ruimte, maar benadrukt ook de industriële esthetiek die we wilden bereiken.

 

*Milieuvriendelijke Materialen: Duurzaamheid als Leidraad*

In lijn met onze inzet voor duurzaam ontwerp hebben we bewust gekozen voor houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen. Hout is niet alleen duurzamer, maar het voegt ook een natuurlijk en warm element toe aan de ruimte. Het zwart geverfde hout komt terug in de hal, waar we diverse vormen en type spiegels hebben opgehangen. Wat deze spiegels zo bijzonder maakt, is dat ze allemaal afkomstig zijn uit tweedehandswinkels, waardoor de hal een uniek karakter heeft en oude spiegels een tweede leven krijgen.

 

*Schitterend Goud: Het Warme Accent*

Het goud, dat zo prominent aanwezig is in de spiegels, wordt herhaaldelijk gebruikt in de studio, met gouden accenten in de verlichting die een warme gloed verspreiden in elke kamer. Dit zorgt voor een uitnodigende sfeer en voegt een vleugje luxe toe aan het industriële ontwerp. Om het interieur te verzachten en een vleugje warmte toe te voegen, hebben we gekozen voor warmkleurige vloerkleden in zowel de woonruimte als de slaapkamer. In de eetkamer wordt het industriële karakter in evenwicht gebracht door een houten eettafel en bijpassende stoelen. Dit brengt de perfecte balans tussen modern en warm in de studio.