Apartement Leidsche Rijn

Ons nieuwste project heeft een jong stel de woning gegeven waar ze altijd van hebben gedroomd, met een mediterraanse uitstraling die hun liefde voor zeilen door de middellandse zee weerspiegelt.

 

Mediterraanse Interieur

Dit appartement heeft een warme en uitnodigende sfeer die direct doet denken aan zonnige dagen aan de Middellandse Zee. Ons doel was om een ruimte te creëren die het gevoel oproept van ontspannen zeilvakanties, met een palet van zachte oranje en groene kleuren die door het hele interieur terugkomen. Deze kleuren worden versterkt door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals de prachtige houten tv-wand die niet alleen functioneel is, maar ook een eyecatcher in de woonkamer vormt. Warme tinten zoals terracotta, oker en bruin worden gecombineerd met koele groene tinten die de zee en natuur weerspiegelen, terwijl witte muren zorgen voor een lichte en luchtige sfeer. Ook de binnen planten: o.a. de olijfbomen (wat typische mediterrane flora zijn) voegen subtiel een natuurlijke touch toe.

 

Maximale Opbergruimte: Efficiënt en Stijlvol

Een van de belangrijkste wensen van het koppel was om voldoende opbergruimte te hebben zonder concessies te doen aan stijl. Dus hebben we een werkkamer gerealiseerd die ook functioneert als een inloopkast. Elke kamer in de woning heeft een eigen uniek karakter en weerspiegelt de persoonlijke stijl van zowel hem als haar. Van de slaapkamer met rustgevende groentinten die doen denken aan de zee en natuur, tot de gezellige woonkamer waar oranje accenten een warme sfeer creëren, elke ruimte vertelt zijn eigen verhaal. In de slaapkamer zorgen de houten louvre deuren van de kast voor een vakantiegevoel, waardoor elke dag als een zomerse dag aan de Italiaanse kust aanvoelt. 

 

Duurzame Ontwerp Keuzes: Verantwoord en Stijlvol

Ook duurzaamheid speelt een rol in dit interieurontwerp. We hebben bewust gekozen voor milieuvriendelijke materialen en oplossingen. Veel van de houten meubels zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled hout, wat niet alleen bijdraagt aan een duurzame wereld, maar ook een unieke charme toevoegt aan het interieur. Verder hebben we energiezuinige verlichting geïnstalleerd en gebruik gemaakt van natuurlijke, ademende verfsoorten die zorgen voor een gezond binnenklimaat.

 

Maritieme Touch: Eerbetoon aan Zeilavonturen

Om de passie van het koppel voor zeilen te eren, hebben we subtiele maritieme elementen geïntegreerd in het interieur. Denk kunstwerken die het uitzicht vanuit de boot realistisch en surrealistisch afspiegelen. Deze details geven de woning niet alleen een persoonlijk tintje, maar brengen ook het gevoel van vrijheid, fijne herinneringen en avontuur naar binnen.

 

Bij Caciano Interiors geloven we in het creëren van ruimtes die niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een verhaal vertellen. Dit appartement in Leidsche Rijn is daar een perfect voorbeeld van.  Hier is een persoonlijke leefomgeving gecreëerd waar het koppel nog jarenlang van zal genieten.